Feestagenda week 36

party, feest

Vrijdag 7 september:

Bruis, Club Ruis

Vanavond Jack & Lewis die je kent van samenwerkingen met o.a. Firstman, Childsplay, Johnny500, Freddy Moreira en natuurlijk de 2,5 miljoen plays op hun soundcloud.

Start: 23:55
Eind: 05:00

Hello Friday//Neon Edition, Stalker

Vrijdag! Tijd voor Hello Friday dus! Ze geven jullie de lekkerste HipHop, House, Hits en Classics voor! Daarbij natuurlijk beerpong, buckets en nog veel meer! Wie gaat er vanavond?

Zaterdag 8 september:

Vunzige Deuntjes, Patronaat

Na in de zomer er even tussenuit te zijn geweest, is Vunzige Deuntjes in september weer helemaal terug met het bekende recept bestaande uit de vunzigste Hip-Hop, R&B en Dancehall.

Vunzige Deuntjes staat deze maand helemaal in het thema van de vrouwen. om die reden bestaat de line-up geheel uit vrouwen. Who run the world? Dat doen we allemaal, maar in september even alleen de girls!

Start: 23.00
Eind: 04.00

Arcade, Stalker

Arcade is een nieuw maar ook weer retro concept in Club Stalker! Waan je even helemaal in een arcade hal met de daarbij behorende muziek. Denk aan classics, guilty pleasures, glijers, hiphop en r&b.
Stalker zal voor deze avond geheel omtoveren tot een arcade hal met echte games en een volledig arcade decor. Lekker retro toch?

Haarlemse Cultuur nacht, Grote markt

In één nacht ontdekken wat Haarlem aan kunst en cultuur te bieden heeft? Dat kan natuurlijk tijdens de Haarlemse Cultuurnacht. Op zaterdag 8 september.

Start: 20:00
Eind: 03:00

feest, muziek, party

Image by Anthony DELANOIX, via
Featured Image by Jake Bowens, via

Deel dit via:
redactie