Podcast van STAD Haarlem

Lekker wakker  worden in de ochtend met muziek en leuke onderwerpen? Dat vinden wij ook heel chill. Wij gaan dit fixen met STAD voor jullie.

Er werd gevraagd of wij binnen een dag een product konden bedenken en natuurlijk kunnen wij dit. Wij kwamen op het idee met een podcast te starten en zijn daar dan ook gelijk mee begonnen. voor een sneak peak check dan de trailer onderaan de pagina.

Deze podcasts worden vanaf volgende week maandag live uitgezonden en zullen dan ook later worden geüpload met beeld. Tijdens de podcast gaan wij de vetste items bespreken zoals; feestjes, de nieuwste hits, serieuze onderwerpen en nog veel meer. Ook zullen er de gekste special guests komen.

Heb jij nog advies nodig of zit je met een probleem stuur dan je confessions die jij anoniem wilt delen naar: redactie@stad-haarlem.nl, zodat wij ze kunnen bespreken in de podcast.

Featured image by Eric Nopanen, via

Deel dit via:
redactie