“Als je goed kan dromen is het echt”

Met het levensmotto “Als je goed kan dromen is het echt” bewandelt Guusje Slagter dagelijks de wereld. Je moet zoveel mogelijk uit je leven halen door dingen te doen die je leuk vindt. Ze wil mensen bewust maken van zichzelf en inzicht geven op een funfactor manier of op een serieuze manier.  

“Dit ben ik”
Guusje Slagter is een ondernemende jonge vrouw van 24 jaar. Zij heeft veel ambitie. Haar levensmotto is daarom ook “Als je goed kan dromen is het echt”. Elke dag zit ze vol energie om weer nieuwe dingen te leren waarbij ze lekker creatief bezig mag zijn. Ze is pas 24 jaar en heeft nu al veel bereikt in haar leven. Op zo’n jonge leeftijd heeft ze al twee boeken uitgebracht. Ook heeft zij haar eigen bedrijf ‘Dit Ben Ik’.

Haar eerste twee boeken heeft zij al uitgebracht. Zij is auteur van het jeugdboek ‘De Kleine Wereldverbeteraar’ en het persoonlijk ontwikkelingsboek ‘Dit Ben Ik’. Met haar boeken wil ze ervoor zorgen dat volwassenen het aan hun kinderen voorlezen en de kinderen daarbij de sprookjes zien van de verhalen. Volwassenen lezen de metaforen achter het verhaal dat verteld wordt.

Crowdfunding
Ze is nu bezig met een crowdfunding voor haar boek ‘De Kleine Wereldverbeteraar’. Haar uitgever is namelijk jammer genoeg failliet gegaan. Doordat haar uitgever failliet is gegaan zijn alle goederen van de uitgever automatisch over gedragen naar de schuldeiser, waaronder een deel van “De Kleine Wereldverbeteraar”. Nu moet ze ervoor zorgen dat haar boeken uit de markt blijven. Om Guusje weer eigenaar te laten worden van haar boek eist de schuldeiser een bedrag van 2500 euro. Als haar crowdfunding succesvol is, gaat ze in de lente bij basisscholen een projectweek organiseren rondom het thema ‘De Kleine Wereldverbeteraar’. Kleine dingen die jij als persoon kan doen om de wereld mooier te maken. Tijdens die week maakt ze de kinderen van die school extra blij. Ze krijgen namelijk het boek ‘De Kleine Wereldverbeteraar’.

Help nu! Met jouw donatie help je haar en geef je ook iets cadeau!
Doneren kan hier al vanaf 10 euro! Mocht je wat meer hebben en kwijt willen, dan krijg je er ook nog iets leuks voor jezelf voor terug. Bij een donatie van 50 euro krijg je een illustratie op A4 en bij 100 euro is dat op A3 formaat. Als je 250 euro geeft krijg je een coaching sessie van Bureau ‘Dit Ben Ik’. Wanneer je een mooi bedrag van 500 euro doneert krijg je een volledige verzorgde workshop van 2,5 uur voor minimaal 8 personen en maximaal 20 personen. Als je een gigantisch bedrag van 1000 euro geeft krijg je door Guusje gemaakte muurschildering. Maar, zoals we al zeiden, tien euro is ook heel erg welkom. Daar maak je Guusje en een groot aantal schoolkinderen heel erg blij mee!

Featured image by Guusje Slagter

Deel dit via:
redactie