BAR BAREFOOT

Het is eindelijk zo ver. BAR BAREFOOT, dé jongeren pop-up bar van Haarlem opent volgende week haar deuren. BAR BAREFOOT staat helemaal in het teken van kunst en cultuur voor jongeren door jongeren.

Afgelopen weken is 18-jarige initiatiefnemer Sam Lochs ontzettend hard bezig geweest om een relaxte plek te creëren, waar alles kan, alles mag en waar je jezelf kunt zijn in alle vrijheid. Vanaf woensdag 2 t/m zondag 6 januari ben je elke avond vanaf 19:00 welkom om te genieten van een veelzijdig (en gratis!) programma.

BAR BAREFOOT is voor iedereen: jong, oud en alles daar tussenin, maar in het bijzonder is deze plek bedoeld voor creatieve en alternatieve jongeren. Zij staan centraal als bezoeker én als entertainment. Jongeren staan volgens Sam symbool voor een vrije mindset en zitten nog vol bruisende ideeën. Om het gevoel van vrijheid in de bar te ondersteunen, mag je uitsluitend op blote voeten (of met sokken/sloffen) naar binnen. Dit zorgt voor een geaard gevoel en maakt de bar simpelweg een unieke en onvergetelijke ervaring. Bovendien passen dansjes op sokken helemaal in de huiselijke setting die in de bar gecreëerd is.

Ook het programma is afgestemd op de behoefte van de jonge en creatieve geesten van Haarlem. Elke avond is de bar vanaf 19:00 gratis te bezoeken en kun je optredens verwachten van onder andere Yorick van Norden, NEMSIS, Danshuis Haarlem en verschillende DJ’s. Naast muziek is er kunst te bewonderen, vindt er een film- en spelletjesavond plaats en kun je in het weekend tot in de vroege uurtjes op je glitter sokken de dansvloer op. Sam zegt: ‘Thuis dansen op mijn sokken of blote voeten vind ik het fijnste wat er is. Deze ervaring wil ik heel graag delen met anderen.’ Lijkt jou dat ook wat? Kom dan samen met Sam je creativiteit vieren in BAR BAREFOOT.

Wanneer: 2 t/m 6 januari 2019
Waar: Groot Heiligland 47 (ingang tegenover het Frans Hals museum)
Toegang: Gratis
Openingstijden: Elke dag vanaf 19:00
Bar: CASH ONLY
Facebook: https://www.facebook.com/barbarefoothaarlem
Instagram: @barbarefoot_haarlem

En vergeet natuurlijk je (glitter)sokken niet!

Images by Tamar Aydin & Isis Verhaag

Deel dit via:
Birgit