Warm winterconcert in de Nieuwe Kerk

piano

Heel Haarlem heeft het erover: de winter hangt nu écht in de lucht. Zit jij ook met je slee klaar om naar buiten te rennen zodra de eerste, witte vlokken blijven liggen? Of ben je meer van de warme chocolademelk en Netflix onder een dekentje op de bank? Wat voor winter persoon je ook bent, 26 januari wil je sowieso je slee en chocomelk opzij zetten voor de Nieuwe Kerk Concerten. Het pianoduo Amacord heeft jonge, geniale muzikanten bij elkaar verzameld om oude én nieuwe klassiekers te spelen in de Nieuwe Kerk.

Stukken van muziekmeesters als Beethoven en Rachmaninoff worden onder handen genomen door violisten en pianisten. En hoewel het schijnt dat Beethoven voor het componeren zijn hoofd in een bak ijswater douwde onder het mom van frisse inspiratie, belooft het aanstaande zaterdag om 15:30 in de Nieuwe Kerk juist een warm winterconcert te worden. Had jij ook als goed voornemen dat je dit jaar écht naar meer concerten moest gaan? Dan is dit de uitgelezen kans om aan iedereen te bewijzen dat goede voornemens echt wel ergens goed voor zijn.

Na het concert kun je handjes schudden met violisten Floor Le Coultre, Tim Brackman en Saskia Otto, celliste Alice Gott en de pianisten Daniel Kool, Ivana Alkovic en Maarten den Hengst. Wil je hun winter NOG warmer maken? Gooi dan ook gelijk een bijdrage in de collecte (of steek ze tijdens de handshake casual een vijfje toe).

DUS! Trek je warme sokken aan, neem je vrienden en familie mee en kom genieten van muzikale talenten. Gewoon in Haarlem.

Wanneer: 26 januari 2019, 15:30
Waar: De Nieuwe Kerk, Nieuwe Kerksplein 36 in Haarlem
Toegang: Gratis (bijdrage heel erg welkom!)
Meer informatie: https://www.facebook.com/events/374398890029340/

Image by Piano duo Macord

Deel dit via:
redactie