Nieuwe stagiaire: Vera!

About me
Mijn naam is Vera Zandberg en ik ben 18 jaartjes jong. Ik woon zolang als ik leef al op dezelfde plek in Haarlem. Ik woon samen met mijn moeder en vader en mijn twee katten Luca en Dobby. Tevens heb nog een oudere broer, maar die woont sinds een jaartje in Amsterdam.
Als ik niet bezig ben met school, stage of werken bij de bakker, ben ik graag aan het tekenen, afspreken met vriendinnen, naar het strand gaan of even shoppen in de stad.

School and stage
Toen ik in 2017 in mijn examenjaar zat had ik een heel ander toekomstbeeld voor ogen. Ik had in mijn hoofd om iets te gaan doen met voeding en diëtetiek. Ik wilde graag een plan b hebben, dus ben ik naar een open dag gegaan van de opleiding media redactiemedewerker op het Mediacollege Amsterdam. Deze opleiding sprak mij toe zo erg aan dat ik hiervoor heb gekozen en nu in mijn tweede jaar zit  en ik het erg naar mijn zin heb. Nu ben ik begonnen als stagiair bij mijn allereerste stage bij STAD Haarlem.

STAD was een van mijn eerste keuzes om stage te lopen, omdat er veel wordt gedaan met creativiteit en je zelf ook veel mag inbrengen. Voor mij is dat denk ik een hele goede manier om veel te leren uit een stage.

Future
Ik heb nog geen gericht plan voor in de toekomst, maar ik zou wel graag een reis maken naar Ijsland, Groenland, Zweden of andere landen in die richting. Verder wil ik graag na deze opleiding doorstuderen op HBO niveau. Welke opleiding ik wil doen weet ik nog niet, maar iets in de richting van biologie, archeologie of voeding vind ik erg interessant. Heel iets anders dus eigenlijk. Hihihih oeps!

Deel dit via:
redactie