Nieuwe stagiair: Jan!

Over mij
Hoi, mijn naam is Jan en ik woon in IJmuiden. Wel ben ik geboren in Haarlem, dus dat maakt mij toch een soort Haarlemse jongere. Sinds september woon ik op mezelf. Naast werk en school vind ik het leuk om af te spreken met vrienden, aan mijn project te werken en te relaxen.

School en stage
Nu werk ik in het weekend bij een distributiebedrijf voor Dekamarkt en Dirk vd Broek, door de weeks ben ik normaal gesproken te vinden op school waar ik de opleiding Junior Account Manager doe. Op het moment loop ik door de weeks natuurlijk stage bij STAD Haarlem. Hoe ik aan deze geweldige stageplek ben gekomen? Tijdens een schoolopdracht ben ik achter STAD gekomen. STAD kwam naar voren tijdens de opdracht over zakelijke dienstverlening en toen ik er over hoorde heb ik het direct opgeslagen in mijn geheugen. Ik vind het namelijk tof dat STAD jongeren helpt met hun projecten. Dus toen ik een idee had voor een applicatie ben ik langs gegaan, werd met open armen ontvangen en ben toen gelijk aan de bak gegaan. Nadat ik er een paar keer was geweest, leek het me ook leuk om stage te lopen bij STAD, zodat ik tijdens mijn stage kon gaan werken aan mijn eigen project en het team kon gaan versterken.

Toekomst perspectief 
Ik hoop dat binnenkort de foodsharing applicatie af is en dat ik met mijn idee, eindelijk voedsel verspilling probleem verminder. Daarnaast zie mezelf in de tussentijd de opleiding afmaken. Ook hoop ik veel te leren van de experts die ik ontmoet , tijdens het voltooien van mijn project.

Deel dit via:
Birgit