Een nieuwe manier van eten: HappieToGo

Gebeurt het jou ook vaak dat je op de bank zit maar geen idee hebt wat je eten wilt? Dan heb ik binnenkort DÉ app voor jou! Even ter introductie, mijn project heet Happietogo en mijn naam is Jan. Happietogo gaat een applicatie worden waarmee je jouw avondeten kan ophalen bij mensen die in je buurt wonen. Of juist andersom! Eigenlijk een soort Uber maar dan met eten. Of een take-out bij iemand thuis. Op deze manier draag je ook bij aan de strijd tegen voedselverspilling.

Met dit project ben ik nu al een paar maanden mee bezig en naar verwachting in de toekomst ook nog een best poosje. Het is namelijk geen project met een einddatum maar een doorlopende, wat hartstikke tof is. In de toekomst hoop ik dat de applicatie in verschillende talen beschikbaar is en dat iedere avond duizenden mensen hun eten bestellen via mijn app. Ook hoop ik dat hiermee mensen bewuster worden van hoeveel eten ze maken tegenover wat daadwerkelijk opgegeten wordt.

Voor nu is dit nog heel ver, aangezien er nog geen applicatie is. Maar voordat daaraan überhaupt begonnen kan worden zal er nog veel moeten gebeuren. Eerst moet er namelijk een testpanel worden opgezet. Zodat de gebruikers probleemloos kunnen bestellen en het ook blijven doen. Want het moet natuurlijk wel soepel verlopen anders zoeken ze wel een andere manier om aan hun happie te komen. Ook zal het er aantrekkelijk uit moeten komen te zien want niemand heeft zin om naar een chaotisch scherm te kijken en lang te moeten zoeken waar ze op drukken moeten om hun doel te bereiken, namelijk een lekkere maaltijd scoren om de hoek.

Nu zijn er in samenwerking met het Nova College veel ontwerpen gemaakt en heb ik een goed beeld gekregen van hoe ik uiteindelijk de app eruit wil laten zien. Namelijk simplistisch en overzichtelijk. Zodat de klant met zo min mogelijk moeite iets kan bestellen en dat de gene die kookt alleen maar zijn of haar kookplanning hoeft in te vullen.

Als je op de hoogte wilt blijven kan je mijn website checken: www.happietogo.com. Daar zal je ook meer informatie vinden over wat de app inhoud.

Featured Image by Paradigm Marketing & Creativevia

Deel dit via:
redactie