Kids Fest op de radio!

De voorbereidingen voor het Kids Fest zijn in volle gang! Duuk, Hugo, Joe, Laura, Lois, Mika, Ian, Seth en Silver gaan nog 3 dagen kei hard aan de slag om van de picknick een super groot succes te maken. Met elkaar gaan zij nog langs bij de Haarlemmer Kweektuin & de kassen, Sport Support en de Snuffelmug, zodat het Kids Fest donderdag tot in de puntjes verzorgd is. Maar dat is niet alles! Afgelopen zaterdag werd er op de radio namelijk ook aandacht besteed aan het Kids Fest. Haarlem105 interviewde daarvoor een van de vaders van de toppers!

Het is zeker de moeite waard om het interview eens te beluisteren & zie het natuurlijk ook gelijk als een uitnodiging! We zien jou toch ook wel aan komende donderdag?

Kids Fest | Niet Thuis Haarlem105

We hopen tot dan! We hebben er in ieder geval ontzettend veel zin in.

Wanneer: donderdag 22 augustus van 12:00 tot 16:00 uur
Waar: Haarlemmer Kweektuin, Kleverlaan 9
Deelname: gratis

Mede mogelijk gemaakt door: Ik Ben GeweldigHaarlemmer KweektuinSnuffelmugSport Support Haarlem

Deel dit via:
Birgit