Nieuwe stagiaire Cea-Jay

You’re always one decision away from a totally different life.

Hoi!

Mijn naam is Cea-Jay en ik ben 18 jaar oud. Ik studeer Event Producer en zit nu in mijn laatste jaar. Ik studeer in Amsterdam. Ik heb twee verschillende woonplaatsen, Diemen en Den Haag. In Den Haag werk ik en heb ik al mijn vrienden. In Diemen ben ik voor mijn vader en voor mijn school en stage. Al mijn vrienden wonen merendeels in Den Haag en daarom ben ik daar ook het meest. Ik ben vaak buiten met mijn vrienden of ik kijk samen met mijn beste vriendin heel veel series op Videoland en Netflix.

Ik ben bij STAD gekomen door Rachelle. We moeten een heel jaar stage lopen maar ik kon maar geen stageplek vinden en heb toen rondgevraagd in de klas. Rachelle vertelde over STAD en ik vond het heel leuk klinken. Ik heb toen meteen een sollicitatie mail gestuurd, ik kreeg al snel reactie en was binnen twee dagen aangenomen. Ik kijk er heel erg naar uit om mijn eigen evenement/project te starten.

Voor de toekomst?
Ik wil heel graag op mezelf gaan wonen en veel reizen. Het liefst wil ik natuurlijk in Den Haag wonen en ik ben al volop aan het zoeken.  Ik denk niet dat ik wil doorstuderen. Als ik toch door ga studeren wil ik sowieso eerst een tussenjaar. Ik weet ook totaal nog niet wat ik later wil doen ondanks dat ik hier nu veel mee bezig ben. Daar ga ik nog wel uit komen!

Hopelijk kennen jullie mij nu een stukje beter, kom snel een keer langs!

Liefs, Cea-Jay

Deel dit via:
redactie