Nieuwe stagiaire Rachelle

Don’t regret anything that ever made you smile.

Hey! 

Mijn naam is Rachelle de Graaf en ik ben 18 jaar oud, of naja ik moet eigenlijk jong zeggen. Momenteel zit ik in het laatste jaar van mijn opleiding Event Producer op het Roc van Amsterdam (whoehoeh!) Ik woon in het oh zo leuke stadje Hoorn met mijn ouders. Mijn hobby’s zijn gitaar spelen en volleyballen. Ook hou ik er heel erg van om leuke dingen te doen met mijn vrienden! 

Dit jaar kom ik het STAD-Haarlem stagiaire team versterken! Ik ben hier een jaar lang elke week van dinsdag t/m donderdag te vinden. Ik ben bij STAD terecht gekomen door een stagemarkt, vervolgens ben ik meteen op de website van STAD gaan kijken en de projecten die ze organiseren spraken mij direct aan. Na het sturen van een mailtje mocht ik op gesprek komen en jeej daar ben ik dan, de nieuwe stagiaire van Stad-Haarlem! 

Bij STAD wil ik leren om zelfverzekerder voor groepen te presenteren omdat ik dat nog best lastig vind. Tijdens mijn eerste week moest ik al een concept presenteren voor tientallen mensen, dat gaat dus wel goed komen! 

Ik heb redelijk wat plannen voor de toekomst. Ten eerste is mijn plan om dit jaar te slagen voor mijn opleiding! Ik wil na deze opleiding namelijk graag doorstuderen. Het plan is om de opleiding Toegepaste Psychologie te gaan doen en daarna eventueel door te stromen naar de universiteit. Ook wil ik veel gaan reizen in de komende jaren! 

Ik zie jullie graag een keer bij STAD-Haarlem! 

Liefs, Rachelle de Graaf 

Deel dit via:
redactie