Buurtfeest Schalkwijk

Op 14 juli 2019 was in de grote Ringvaart een leuk buurtfeest georganiseerd door de groep van Young Leaderz die begeleidt worden door Mohamed. Een van de jongeren organisatoren was Noura.

Om 10:00 in de ochtend waren ze al begonnen met de opbouw van o.a. het springkussen en het klaarzetten van de suikerspin- en popcornmachine. Vanaf 13:00 kwamen de eerste bezoekers. En om 14:00 werd het echt druk. Er waren ontzettend veel kinderen, jongeren maar ook ouderen om activiteiten te zien en te doen. Zo was er een henna-activiteit, kon je je laten schminken en kon je meedoen met voetbalspellen. Rondom deze activiteit was er een overheerlijke barbecue. In totaal kwamen er 300 bezoekers op het buurtfeest af.

Het buurtfeest was een absoluut succes en dit smaakt naar een jaarlijks terugkerende buurtactiviteit.

Deel dit via:
Birgit