Bar Barefoot Borrel

Sam oftewel Bar Barefoot is back. En hoe? Voordat ze gaat reizen (per 1 december) wil ze heel graag knallen met een kleine versie van Bar Barefoot alvorens ze straks in 2020 gaat uitpakken met Bar Barefoot 2.0. Tof toch?! Als je denkt ik wil niets missen van Bar Barefoot kom dan donderdag 21 november v.a. 17:00 naar de borrel van Sam. De line-up is weer AAN met onder andere de band Gliss, kunstenaar Sebastiaan, schrijver Thijs Hoekstra en onze eigen muzikant Thomas.
Dus heb je zin in een hotspot waar kunst en uitgaan samenkomen EN waar op sokken lopen een must is? Dan zeg ik: Bar Barefoot = de place 2 be.

Waar: Gasthuisvest 47A bij STAD Haarlem
Wanneer: Donderdag 21 november
Start: 17:00
Entree: Gratis
Extra: Trek je tofste sokken aan en bring your own cup. Versnaperingen als broodjes knakworst (vegetarisch) zijn aanwezig.

Deel dit via:
Birgit