Vacature: STAD zoekt een Social Impact Developer

vacature: stad zoekt social impact developer

PROFIEL

 • je bent commercieel sterk en hebt een maatschappelijk hart
 • je stopt niet voordat het geregeld is
 • commercieel denkend en in staat acquisitie/sponsoring/fondsen aan een sociaal product te verbinden
 • je hebt bewezen van niets iets te kunnen maken
 • niet volgens de gebaande paden wandelend; soms loop je verkeerd of achterstevoren
 • voelt zich goed in de wereld van jongeren

FUNCTIEOMSCHRIJVING & WERKZAAMHEDEN

De social impact developer is verantwoordelijk voor het uitbouwen van het maatschappelijk platform van STAD en het aanboren van nieuwe afzetmarkten waaraan STAD haar innovatieve producten en diensten levert. De social impact developer houdt de behoefte en ontwikkelingen in de maatschappelijke en commerciële branche nauwlettend in de gaten om zodoende nieuwe kansen te identificeren en hierop in te spelen. Om het uitbreiden van het platform concreet te bewerkstelligen, heb je direct contact met overheden, fondsen, ngo’s en commerciële partijen.

Wat ga je doen?

 • opdrachtgevers zoeken voor de maatschappelijke thema’s
 • de huidige processen van het platform verder stroomlijnen
 • zorgen dat de bedachte producten meer impact maken
 • nieuwe partners verbinden aan het platform

Onder de verantwoordelijkheid van de social impact developer vallen de volgende werkzaamheden:

 • Uitbouwen en doorontwikkelen van het bestaande platform
 • Toffe sociale en innovatieve projecten in de markt zetten
 • Het positioneren van het maatschappelijk platform in vernieuwende participatietrajecten.
 • Het koppelen van maatschappelijke en commerciële doelstellingen
 • Opstellen van strategie om nieuwe markten te benaderen
 • Het aandragen van nieuwe thema’s met betalende opdrachtgevers uit de markt
 • Opvolgen van leads die door middel van marketingactiviteiten zijn gegenereerd
 • Onderhouden en uitbreiden van het netwerk van STAD

Wat bieden wij?

Wij bieden een fulltime job aan die de mogelijkheid geeft om je commerciële kennis en ervaring in te zetten om de wereld een stukje beter te maken. Het platform staat in de kinderschoenen en het is aan jou om dit tot een succes te maken. Het is dus een zeer uitdagende functie met heel veel ontwikkelpotentieel. Je werkt samen met een super jong en ambitieus team van projectleiders. Je krijgt de vrijheid om de functie naar eigen inzicht verder in te richten.

Waarom werken bij STAD?

 • je belandt in een rijk netwerk in de culturele en maatschappelijke sector.
 • de mogelijkheid om mee te groeien met een innovatieve organisatie in de sociale sector.
 • een aanstekelijke en ondernemende werksfeer.
 • volop uitdaging en persoonlijke groei.
 • voorwaarde conform CAO sociaal werk

Omschrijving STAD

STAD (Stichting Talent And Dreams) is een snelgroeiend, tikkeltje eigenwijs maar super gemotiveerd jongerenprojectbureau in Leiden, Alkmaar, Bussum, Haarlem, Delft en Utrecht. STAD heeft een maatschappelijk platform ontwikkelt waar zes jongerenteams uit de verschillende steden aan de slag gaan met maatschappelijk thema’s. De jongeren krijgen een maand de tijd om voor een opdrachtgever een maatschappelijk product te ontwikkelen en deze te testen in de markt. Dit platform levert fantastische innovatieve producten op die stuk voor stuk veel maatschappelijk impact genereren. Daarnaast heeft het platform als doel het verdienmodel van STAD te verbreden.

Kom jij STAD versterken? Solliciteer nu! Mail je motivatie met je curriculum vitae uiterlijk 28 februari 2020 naar bart@stad-haarlem.nl. Voor vragen over deze functie kun je contact opnemen met Bart van Duin via 06-42235322.

Deel dit via: