Heb jij ook een goed idee?

PopcornTalk

Beeld je eens in je zit in de bloei van je leven: je bent jong, single and ‘ready to mingle’ maar dan is er opeens corona… Je zit binnen terwijl je mensen wilt ontmoeten. Je wilt daten maar alles is dicht. Je wilt plezier maar je bent eindeloos aan het swipen… Niet getreurd, Rona en Cor gaan je helpen met PopcornTalk!


Rona en Cor zijn zelf twee jonge gefrustreerde ervaringsdeskundigen en zijn klaar met die vleeskeuring. Ze eisen dat jongeren weer gaan daten en elkaar ontmoeten in real life!

PopcornTalk 

Rona en Cor gaan jongeren hierbij helpen door PopcornTalk! Ze hebben namelijk een leuke en knusse manier van daten bedacht, genaamd: PopcornTalk. Door middel van corona-proof tentjes kun je eindelijk weer gaan daten en hopelijk vind jij zo de partner van je dromen! 

Blind date

Het doel is om op een leuke en veilige manier toch met mensen in contact te komen in de vorm van een blind date. Ieder persoon krijgt een eigen knusse tent om in plaats te nemen. Je kunt elkaar niet zien, alleen horen. Elke deelnemer beantwoord een paar vragen uit een van onze enveloppen samen met de blind date zoals: Heb je wel eens spannende dingen gedaan in de bioscoop? Welke dingen laten jou lachen? & Wat is je grootste guilty pleasure? Na drie minuten stellen Cor en Rona aan beide de vraag of zij contacten willen uitwisselen om samen nog een keer een bakkie popcorn te komen eten. 

Thema: Back in je Bubbel
Resultaat: Speeddaten op een veilige manier
Fase: Afgerond