Heb jij ook een goed idee?

Colorful Stories

Verhalen in alle kleuren van de regenboog
LGBTQA+, dat is een begrip wat voor veel mensen nog vaag is. Nederland stond in 2014 op de tweede plek als het gaat over homoacceptatie, maar inmiddels zijn we heel erg gezakt. Weinig mensen zijn zich daarvan bewust, en ook is er weinig bekendheid rondom termen als ‘non-binair’ en ‘panseksueel’. 

Door middel van een postercampagne, die is gekoppeld aan een Instagram account, gaat daar verandering in gebracht worden. Er zullen allemaal posters in het centrum van Leiden opgehangen worden, die elk een verhaal vertellen van iemand die binnen de community zit. Om meer over de persoon die op de poster te zien is te weten te komen, kan je de QR code scannen die op de poster te zien is. De QR code linkt naar het Instagram account van @colorful.stories_, waar je het hele verhaal van van persoon op de poster kunt lezen. Ook kunnen volgers anoniem hun eigen verhaal sturen, zodat iedereen binnen de community steun en begrip in elkaar kan vinden. 

De personen die op de posters staan, zijn onherkenbaar gemaakt. Dit is gedaan omdat sommige mensen die binnen de LGBTQA+ community vallen niet openbaar hun verhaal kunnen of durven delen.

Stay tuned om meer te zien over Colorful Stories!

Thema: GSA
Fase: afgerond