Heb jij ook een goed idee?

Streetview

De verkiezingen komen eraan en vele politici maken zich zorgen of de jeugd wel voldoende is betrokken bij de politiek. Maar… is de politiek eigenlijk wel voldoende betrokken bij de jongeren? Wij vinden van niet! Met Streetview geven we politici de kans om zich te verdiepen in de leefwereld van jongeren. Maar ook andersom. Streetview is het pingpong effect tussen de politiek en de jongeren!

Hoe dan?!?
Streetview is een programma op Youtube. Elke week wordt er een nieuwe aflevering gepubliceerd.

Elke week bedenkt een politieke partij een vraag die zij willen stellen aan de jongeren van Nederland. Vervolgens gaan wij de straat op om deze vraag aan de jongeren te stellen. Wij maken hier een compilatie van en koppelen dit terug aan de politieke partij. Dit is niet het enige. De jongeren krijgen namelijk ook de kans een om een vraag te stellen aan de politieke partij. Zo creëren wij het pingpong effect tussen de politiek en de jongeren. Want zeg nou eerlijk… Wie houdt er niet van pingpong?!

Hoe volg ik dit?
De eerste aflevering wordt elk moment verwacht… Houdt de Insta, Facebook en Youtube van Streetview in de gaten!

Meedoen als politieke partij?
Neem contact met ons op!


Thema: Politiek & Jongeren
Fase: Voorbereidingsfase