Gooi LawaHeb jij ook een goed idee?

Gooi Lawa

Corona heeft het centrum van Bussum leger en saaier gemaakt-veel winkels en barretjes waren de afgelopen tijd dicht, waardoor de mensen wegbleven. Om mensen weer in contact te brengen met alle leuke ondernemers die Bussum te bieden heeft én om lokale ondernemers een hart onder de riem te steken, is Gooi Lawa opgezet!

Gooi Lawa is dé shop en food tour voor jongeren door Bussum. Lawa, een lange wandeling, is het laatste jaar een begrip onder jongeren geworden. Alles dicht, avondklok en een mens moet wat dus dan maar wandelen! We hebben veel winkeltjes en mooie plekken in het Gooi, maar omdat iedereen al een tijdje binnen zit hebben de inwoners en de winkeliers een duwtje in de rug nodig, daar komt Gooi LAWA goed bij te pas. 

Nu de winkels en horeca langzaamaan weer een beetje open mogen, neemt Gooi Lawa je mee op tour door Bussum. Je meld je (samen met je vrienden) aan, ontvangt een start locatie en kunt tussen 14 en 21 mei lawa’en wanneer jou uitkomt. De tour neemt je mee naar plekjes die je wellicht nog niet kent. In iedere shop of bar die je bezoekt hangt een Gooi Lawa poster met een QR code. Deze QR code geeft je de aanwijzingen voor de volgende locatie. Je kunt zelf kiezen of je alleen een beetje rondkijkt of jezelf kapot shopt, we adviseren het laatste want zo support je je locals!

Post je leukste fotos op Instagram met #gooilawa en maak ook nog eens kans op de Lawa Mystery Box met gifts van de deelnemende bedrijven!

Thema: Jouw Perfecte STAD