Heb jij ook een goed idee?

Postpartum Paskamer

Ben je pas moeder geworden? Gefeliciteerd! Een bijzondere tijd, en ook… uh …vermoeiend en een grote verantwoordelijkheid! De eerste dagen na de bevalling sta je dan ook onder grote druk, maar deze druk kan ook na de eerste dagen voelbaar blijven. Om die reden is het belangrijk dat je jezelf niet vergeet. Om die reden is de Postpartum Paskamer in het leven geroepen!

Het is jouw leven, dus jij mag op nummer 1 staan, ook wanneer je net een kindje hebt gekregen. Daar staat Marloes (22 jaar) voor, maar het valt het haar op dat veel postnatale vrouwen hiermee struggelen. Om die reden vindt Marloes het belangrijk dat hier aandacht voor komt. Met haar Instagram pagina ‘Postpartum Paskamer‘ richt zij zich op de postnatale vrouw. De pagina is bedoeld als inspiratiebron als het gaat om selfcare, selflove en kledingadvies. Wekelijks worden er tips, tricks, struggles en waarheden gedeeld om de postnatale vrouwen te voorzien van informatie en advies.

Daarnaast biedt de Postpartum Paskamer verschillende pakketten voor kledingadvies. Persoonlijk en eerlijk advies aangepast op de wensen van de vrouw. Er is aandacht voor wat kleding voor de vrouw betekent en de struggles waar zij tegenaan loopt. Voor Marloes zelf waren paskamers namelijk lang de plekken waar zij kritisch naar zichzelf keek: ‘ik zag elk rood vlekje in mijn gezicht, elk deel van mijn figuur wat ik anders zou willen zien en ik voelde mij nooit mijzelf in de kleding die ik paste. Terwijl het juist een plek zou moeten zijn waar je blij van wordt, omdat je jezelf een nieuw kledingstuk gunt. Met de Postpartum Paskamer wil ik dit gevoel ook overbrengen aan de postnatale vrouw.’

Uiteindelijk is het de wens om de Postpartum Paskamer uit te breiden met verschillende events en wellicht workshops. Ben jij nieuwsgierig naar de ontwikkelingen of volg je graag de tips & tricks van Marloes? Volg de Postpartum Paskamer op Instagram.


Fase: Concept fase