Fight Team HereshHeb jij ook een goed idee?

Fight Team Heresh: het Kickboksgala

Hopelijk is stilzitten binnenkort weer verleden tijd. Het wordt namelijk de hoogste tijd om weer in actie te komen! Het afgelopen jaar hebben de meeste Dordtenaren stil gestaan. Door Covid-19 waren horecaondernemers genoodzaakt hun deuren te sluiten en veel sporten konden niet worden uitgevoerd. Het opzetten van een nieuw sportevenement midden in de Corona Crisis lijkt dan ook op het eerste gezicht een ingewikkelde opgave. De regels en wetten, die nog steeds van dag tot dag veranderen, hebben een direct gevolg op de levenssfeer van de Dordtenaar. Juist om die reden is het belangrijk dat we klaar staan met een sportevenement op het moment dat het weer kan. Voor en door de Dordtenaar: Fight Team Heresh: het Kickboksgala!

Jordi (30 jaar), Raymond (22 jaar) en Ibrahim (29 jaar) zijn al meerdere jaren actief in de vecht- en zelfverdediging sector. Al jarenlang geven zij trainingen en hebben zij sporters gecoacht. Nu is het tijd voor een volgende stap: een kickboksgala met een sociaal en maatschappelijk karakter.

Tijd voor Actie
Kijkend naar het afgelopen jaar hebben zij – net als vele andere Dordtenaren – onze passie niet kunnen volgen, maar ieder nadeel heeft ook zijn voordeel. Zo kregen wij in deze tijd meer tijd om na te denken over hoe wij onze passie om konden zetten naar nog concretere acties. Want acties maken, daar staan zij – Fight Team Heresh – voor!

Stilzittende Dordtenaren
Een Dordts Kickboksgala – voor en door Dordtenaren – it’s! Een gala voor alle Dordtenaren die het afgelopen jaar hebben stilgezeten. Een kickboksgala waar niet alleen maar stil gezeten wordt door bezoeker, maar je uitgedaagd wordt in actie te komen. Een gala gericht op respect, een gevoel van verbondenheid en waar direct doelgericht gewerkt kan worden aan persoonlijke ontwikkeling. 

Dordtse Horeca
Daarnaast bieden Jordi, Raymond en Ibrahim Dordtse horeca ondernemers de kans krijgen om 3 maanden een training te volgen, waarna zij vervolgens op het gala een amateurwedstrijd zullen spelen. Uiteraard krijgen zij ook de mogelijkheid om hapjes en drankjes aan te bieden op het event. Zo krijgen verschillende Dordtse Horeca ondernemers een extra kans om weer in actie te komen (& dus niet meer stil te zitten).

Blijf je graag op de hoogte van dit event? Check de Instagram van Fight Team Heres


Fase: Concept fase