Heb jij ook een goed idee?

De Paskamer

IM A WOMAN. WHAT’S YOUR SUPERPOWER?

Daar staat Marloes (22 jaar) voor! In haar omgeving merkte Marloes eerder al op dat de postnatale vrouw erg kan struggelen met zelf liefde en hun persoonlijke verzorging. Om die reden besloot Marloes De Postpartum Paskamer in het leven te roepen. Met haar Instagram pagina ‘Postpartum Paskamer‘ wilde zij zich richten op de postnatale vrouw. De pagina was bedoeld als inspiratiebron als het gaat om selfcare, selflove en kledingadvies. Wekelijks worden er tips, tricks, struggles en waarheden gedeeld om de postnatale vrouwen te voorzien van informatie en advies. Tijdens het opzetten van deze pagina en het geven van kledingadvies kwam zij er alleen al snel achter dat de doelgroep veel groter is. Veel meer vrouwen struggelen met zelf liefde en hun persoonlijke verzorging. Marloes bedacht zich geen moment en toverde de Postpartum Paskamer om. De Paskamer was geboren!

Naast wekelijkse tips, tricks, struggeles en waarheden biedt de Paskamer verschillende pakketten voor kledingadvies. Persoonlijk en eerlijk advies aangepast op de wensen van de vrouw. Er is aandacht voor wat kleding voor de vrouw betekent en de struggles waar zij tegenaan loopt. Voor Marloes zelf waren paskamers namelijk lang ook plekken waar zij kritisch naar zichzelf keek: ‘ik zag elk rood vlekje in mijn gezicht, elk deel van mijn figuur wat ik anders zou willen zien en ik voelde mij nooit mijzelf in de kleding die ik paste. Terwijl het juist een plek zou moeten zijn waar je blij van wordt, omdat je jezelf een nieuw kledingstuk gunt’.

Met de Paskamer wilt Marloes dit gevoel ook overbrengen op andere vrouwen. Ben jij nieuwsgierig naar de ontwikkelingen of volg je graag de tips & tricks van Marloes? Volg de Postpartum Paskamer op Instagram.


Resultaat: Een inspirerende plek voor elke vrouw
Fase: Afgerond