Heb jij ook een goed idee?

In Balans

What’s sup met je toekomst?
Als jongere kan het moeilijk zijn om een goede balans te vinden in je leven tussen werk en plezier. Je maakt als jongere veel veranderingen mee in je levensstijl waardoor je balans verstoord kan worden. Wanneer je balans verstoord is en je die graag terug wilt vinden, is In Balans een perfecte manier om dit voor elkaar te krijgen!

In Balans is bedacht door Jori, Merel en Brittney
Drie enthousiaste jongeren die in hun eigen leven te maken hebben gehad met het vinden van een balans. Zij weten zelf hoe ingewikkeld het kan zijn om een (voor jezelf werkende) balans te vinden. Zij vonden het daarom belangrijk om jongeren te helpen met het vinden van een balans tussen werken en het hebben van plezier! 

Balans
In Balans was een toffe SUP route door Delft. Een route met informatie waarbij jongeren na konden denken over hun toekomst en de balans tussen privé en werk. Tijdens de SUP route kregen de jongeren te maken met hun fysieke balans, en leerden zij tegelijkertijd over het belang van een levensbalans.

Ze kregen hierbij tips en informatie van ondernemers, die ze langs de Sup route kunnen bezoeken als ze dat wilden. Door video’s met interviews/tips/verhalen van ondernemers uit Delft te combineren een SUP route door de stad, wilden we inspiratie meegeven aan de jongeren over hoe je je leven in balans houdt.

Waar en wanneer?
De Sup route moest beginnen vanaf Delftse hout en liep dwars door de grachten van Delft.

Thema: waarde van werk
Fase: realisatiefase