Heb jij ook een goed idee?

Project Pitch

STAD Dordt en Poppodium Bibelot slaan de handen in een voor het volgende concept: Project Pitch

Project Pitch is een nieuw evenement voor jongeren tussen de 18 en 27 jaar die staan te popelen om een eigen project op te zetten. Maar net als ieder ander project, heb je daar uiteraard wel wat centen voor nodig!
Bij Project Pitch pitch jij jouw idee aan een ervaren jury uit het vak. Deze jury zal na het pitchen je gelijk voorzien van feedback, zo weet je per direct hoe andere denken over je concept of idee! Daarnaast maakt het beste idee kans op €1000 startbudget om het concept verder uit te voeren!! Uiteraard hebben we ook toffe prijzen voor de 2e en 3e plaats.

Geen pitch held? No worries! Wij van STAD Dordt zullen je begeleiden tot aan de grote dag. Wel een pitch held? Dan bezitten wij nog voldoende kennis voor tips en andere ideeën.

Naast de jury zullen er verschillende professionals aanwezig zijn die naar je pitch komen luisteren. Mochten zij potentie in je idee zien, ontvang je misschien wel een kaartje!

Laat deze unieke kans niet schieten en meld je aan! ✨ Stuur een mailtje met je naam, leeftijd, telefoonnummer en een korte omschrijving van je idee naar nick@stad-dordt.nl

Datum: T.B.A.
Tijd: 19:30 – 23:30

Music supported by: DJ Wolph
Pitchtraining: T.B.A.

Hou voor meer info de website van Bibelot in de gaten! Ze komen snel met een nieuwe datum.


Fase: ON HOLD