Heb jij ook een goed idee?

GO SKATEBOARDING DAY

door Fier en Dordt Roldt

Op woensdag 21 juni was het weer GO SKATEBOARDING DAY. Deze dag staat onder de skaters bekend als dé dag dat je met al je maten en vrienden over de straten rolt of verzamelt op het lokale skatepark voor een lange sessie. Ook dit jaar wilde Fier Skateshop hier op inspelen door een heerlijke skateboard sessie onder de Zwijndrechtse brug te organiseren voor alle locals, jong en oud. De vraag vanuit Fier of STAD Dordt hier het voortouw in zou willen nemen. STAD Dordt is samen met Ràul, een werknemer van Fier, rond te tafel gaan zitten om te kijken om op korte termijn een plannetje te verzinnen voor deze skateboard sessie in Maasplaza skatepark! 

Fier en STAD Dordt hebben in het verleden vaker met elkaar samengewerkt voor verschillende projecten. Zo werd door STAD Dordt het evenement van Dordt Roldt opgezet om het skateboarden in Dordrecht een nieuw leven in te blazen, waarbij Fier uiteraard weer aansloot voor te gekke prijzen. Niet heel veel later werd er via Dordt Sport een evenement georganiseerd waarbij zowel Fier als STAD Dordt zich aansloten. Kortom, het was de hoogste tijd om iets te organiseren voor deze GO SKATEBOARDING DAY!

Het idee was om tijdens deze dag een middag/avond vol skateboarden op te zetten voor de Dordtse skateboard community. Door middel van een toffe video wilden Raoul en STAD Dordt het nieuws verspreiden in de hoop dat zoveel mogelijk skaters het zouden zien. 
Tijdens het evenement zelf waren een paar dingen extra van belang; natuurlijk goede muziek, sfeer, stickers en een wedstrijd om niet te vergeten. Uiteraard was hierbij de welbekende BBQ van Dordt Roldt weer aanwezig zodat er lekker met zijn allen gegeten kon worden. Ook konden deelnemers van de wedstrijd toffe prijzen winnen die afkomstig waren uit de skateboard-winkel van Dordrecht. De bedoeling was dat iedereen zich thuis voelt, zowel jong als oud.
Ondertussen is de edit gemaakt door Luuk Sterk. Bekijk hem hiernaast!

Check hier de insta video die gebruikt is ter promo!

Het evenement heeft plaatsgevonden op woensdag 21 juni van 16:00 uur tot en met 21:00 uur.