Heb jij ook een goed idee?

STAD Academy

STAD Academy is voor jongeren die willen doorzetten en opzoek zijn om meer uit zichzelf te halen! Ga aan de slag met je skills en zet jouw droom even op in Dordrecht!

STAD Academy combineert het uitvoeren van leuke activiteiten met het deelnemen aan waardevolle trainingen waarin je jezelf ontwikkelt. In de trainingen komen verschillende onderwerpen aan bod. Zo leer je je eigen kwaliteiten kennen, het verschil tussen rolmodellen en leiderschap, hoe om te gaan met groepsdruk en nog veel meer! Dit doe je allemaal tijdens een aantal trainingen die worden verzorgt door STAD Dordt. Vind jij het bijvoorbeeld lastig om voor de groep te staan en je idee te presenteren? Tijdens de trainingen krijg jij de tools om dit dingetje helemaal onder de knie te krijgen!

Naast dat je bij de STAD Academy meer leert over jezelf, werken we naar iets groters toe. Je gaat namelijk aan de slag met het opzetten van je eigen event! Dat voor STAD geen idee te gek is, wisten we al wel langer. Maar met behulp van de trainingen krijg jij de handvatten die je nodig hebt om jouw droom event te realiseren. Pitch je idee bij toffe partners van STAD Dordt, ga alleen of juist samen opzoek naar een toffe locatie en wie weet wordt jouw even werkelijkheid! Waar anderen chillen, ben jij aan het bouwen

Locatie: Bibliotheek Aanzet Centrum Dordrecht
Tijd: 18:00 – 20:00
Datum: TBA

Is dit nou echt iets voor jou of iemand die je kent? Meld je alleen of samen met je vrienden aan via maarten@stad-dordt.nl met behulp van je:
Naam + achternaam
Leeftijd
Telefoonnummer


Fase: Realisatie Fase