Heb jij ook een goed idee?

De STAD Pitch

In december 2023 organiseerden we ’’De STAD Pitch’’ in DOOR en Pictura!

5 enthousiaste talentvolle deelnemers betraden het podium en probeerde de jury te overtuigen van hun coole ideeën voor een project! Stuk voor stuk hadden ze zich MEGA goed voorbereid en wisten ze indruk te maken met hun presentaties. Vanuit STAD Dordt hadden we (voor deze editie) als verrassing voor iedereen een geldbedrag beschikbaar gesteld en zo hebben we alle jongeren als winnaar uit de bus laten komen.

Nu in 2024 gaan we knallen met de concepten en hun plannen verwezenlijken, dat belooft een mooi jaar te worden! Houd onze website en instapage in de gaten om op de hoogte te blijven!

De STAD Pitch zal vond plaats op donderdag 7 december om 19:00 in Pictura, een locatie met de juiste allure en een rijke geschiedenis, gezien er al 250 jaar kunst wordt gemaakt. Het officiële gedeelte werd opgevolgd door een netwerkgesprek/ borrel in DOOR. Hier zullen professionals aanwezig zijn uit het werkveld, waar de deelnemers mee in contact kunnen komen.

Dikke S/O naar de kandidaten Wissal, Junior, Timo. Ricky en Tom.
Grote dank aan de juryleden Judith van Gemeente Dordrecht, Bart van Bibelot en David van Bibliotheek Aanzet.
En natuurlijk merci aan Pictura en DOOR voor het beschikbaar stellen van de locaties, naar Jordy voor zijn rol als presentator, DJ Wolph het verzorgen van de muziek en Marcos voor het doorklikken van de presentaties!

Aftermovie door STAD stagiaire: Rogier van Mullem