Heb jij ook een goed idee?

PRIMAMARKT

In de samenleving is er veel bekend over verslavingen, maar degene waar we nooit echt iets van horen is een koopverslaving van kleding. Deze speelt een grote rol in de samenleving en is daarnaast ook vervuilend, oneerlijk en je koopt het over een rug van een ander. Er is veel mis met de fashion industrie, waaronder de werkomstandigheden waarin deze mensen werken, de slechte lonen en de vervuiling die wordt gedaan om deze kleding te maken.

Daarbij willen Rogier (21) Mika (22) en Marcos (17) van STAD Dordt een verandering in maken. Wij willen degene die snel verleid worden om te kopen confronteren met waar het vandaan komt. Dat gaan we doen om mensen eerst te verleiden met een reclamefolder, waarbij het lijkt alsof de campagne van de Primark is. Door er feiten die voor zichzelf spreken in te verwerken hopen we de consument wat bewuster te maken van hun koopgedrag en hun keuze.

Thema: snelle mode
Resultaat: Online campagne
Fase: Realisatie