Heb jij ook een goed idee?

ECLECTA

Met de snel evoluerende sounds wereldwijd wordt de vraag naar meerdere opties om uit te gaan groter. Gelukkig kent Dordrecht al een aantal feesten die maandelijks plaatsvinden of eens in de zoveel tijd worden gehost in plekken zoals Bibelot. Toch mist er in mijn ogen de optie om die sounds te beleven in Dordrecht.

Mijn naam is Ralph aka DJ WOLPH, ben 28 jaar oud en kom uit Dordrecht. Ik ben 2+ jaar aan het dj’en in steden zoals Dordrecht, Rotterdam en Amsterdam. In deze 2+ jaar heb ik mijn sound al redelijk ontwikkeld. Dit komt mede door het aantal feesten dat ik al heb mogen bijwonen. Hierdoor weet ik dat er vraag is naar de sounds die ik wil voortzetten in Nederland. Nu is mijn vraag of dit ook het geval is voor het Dordrechtse uitgaansleven.

Daarom stel ik voor om een eclectische clubavond te creëren genaamd: ECLECTA. 
Met het motto: Eclectic Sounds Curated by the Next Selecta’s. 

Dit moet een avond worden waarin de “Eclectic Sounds” centraal staan. Met genres zoals R&B/Soul, Future Beats, Afro Fusion en UK Sounds. Ook wil ik podium creëren voor het opkomend DJ talent genaamd “Next Selecta’s”. De woordkeuze voor Selecta’s (i.p.v selectors/DJ’s) moet een brug zijn voor de scène en de sounds uit de UK (United Kingdom).

Een ander doel dat ik hiermee wil bereiken is om een community gevoel te creëren in Dordrecht voor zowel de bezoeker als de artiesten. Het moet een plek zijn waar creatives bij elkaar kunnen komen om ideeën te wisselen en connecties te leggen. Want muziek verbindt!

Ook wil ik andere bedrijven boosten door met hen samen te werken. Voorbeeld: winacties (tickets) via social media, verkoopkraampjes op de evenementen zelf, etc.

We hebben een samenwerking opgestart met BIBELOT en hebben 3 datums voor dit jaar gekregen om ECLECTA op te zetten bij hen. De eerste editie zal plaatsvinden op vrijdag 3 mei!

In een later stadium wil ik ECLECTA gaan hosten op festivals in Dordrecht en andere steden met als doel in de UK.


Fase: Draagvlak