Heb jij ook een goed idee?

SLUSH

De stagiaires van STAD Dordt organiseerde op zaterdag 9 maart 2024 een spetterend jongerenfeest voor de jongeren uit Crabbehof, genaamd SLUSH!

Na een onderzoek in de wijk Crabbehof kwamen wij erachter dat er weinig tot niks wordt georganiseerd voor de jongeren van 12 t/m 17 jaar oud. Daarom willen wij een tof feest voor hen organiseren! Hiervoor hebben wij een samenwerking gestart met De Crabbehofkraam. De jongeren konden online een gratis ticket reserveren inclusief een welkomstdrankje en voor een kleine bijdrage konden ze heerlijk genieten van een (alcoholvrij) drankje. Het feest vond plaats in de gymzaal van Trefpunt De Nieuwe Stoof, welke wij om toverde tot een heuse club m.b.v. MSS Geluidstechniek! Het feest was van 18:00 tot 22:00 met DJ’s Fedde en Wolph uit Dordrecht en muziek genres als HipHop, RnB, Afro, Amapiano en House. On top hadden we Delfshaven Schaafijs ingehuurd om schaafijs uit te delen.

Hoewel er niet mega veel bezoekers waren, mogen we de avond tot een succes benoemen. De jongeren die er waren hebben de avond van hun leven gehad! Onbeperkt schaafijs en onbeperkt snacken, volle bak licht en geluid en DJ´s die tunes van Broederliefde en andere jeugdhelden draaide. Zie hieronder de aftermovie van SLUSH om een impressie te krijgen.

Ook werden wij zelf geïnterviewd op het moment dat we een bezoeker vroegen voor een interview. Dit vonden wij zo cool dat we juist dat interview hebben ge-edit!

Thema: ideale buurt