Heb jij ook een goed idee?

SIDEQUEST

SIDEQUEST is een hiphop/R&B feest in BIRD te Rotterdam!
De eerste editie zal donderdag 2 mei plaatsvinden, van 23:00 tot 04:00.

Er is behoefte aan een hiphop/R&B feest, waar uitsluitend deze genres hoorbaar zullen zijn. Denk aan de sfeer en het publiek van Woo-Hah en Rolling Loud. De kracht zit hem in hoe de community deel uitmaakt van het feest. We vinden het belangrijk om de wensen van de bezoekers te horen en te realiseren. We willen dan ook het complete plaatje aanbieden, zowel met de muziek als de lifestyle. Denk aan mode, up-to-date muziek en een fijne sfeer. Een totaalbeleving voor de bezoekers.

We willen graag gebruik maken van lokale DJ’s, zo willen wij een connectie creëren met hun volgers en ons feest. Ons doel is om mensen aan te moedigen zich in te leven in de lifestyle en de trends van hiphop/R&B, denk aan een pop-up shop voor de verkoop van kleding, een ruimte waar je tooth gems kan laten zetten en opstelling voor foto’s. We willen onze bezoekers motiveren om zich onderscheidend te dressen, door een prijs uit te reiken voor beste outfit!

Bij SIDEQUEST vinden wij het familiaire gevoel van grotere waarde dan het feest zelf.

Het samenkomen, de onderlinge goodvibes, vrouwvriendelijkheid en een warm gevoel van thuiskomen. Een plek waar gelijkgestemden elkaar vinden en verbinden!

Thema: Sidequest