Heb jij ook een goed idee?

Achter De Schermen

De stagiaires van STAD Dordt hebben zich de afgelopen weken gebogen over het onderwerp: Straatintimidatie. Hiervoor zijn wij een samenwerking gestart met Themba Schmitz van Theater Tortilla en Swendeline Ersilia de Stadsdichter van Dordrecht. Zij hebben namelijk een steengoede theatervoorstelling gemaakt over seksueel grensoverschrijdend gedrag. En aangezien dit in lijn ligt met ons thema straatintimidatie, hebben we onze krachten gebundeld. Vanuit STAD hebben we hen ondersteund met het maken van “Achter De Schermen” content, die ter promotie dient voor hun show: Je Wilde Toch. Zie hieronder een link naar de voorstelling van 8 mei 2024 in het Onderwijsmuseum. Daaronder zie je de highlights uit de voorstelling die wij hebben verfilmd ter promotie. Ook hebben we een try-out avond bezocht en vroegen het publiek daar om een reactie.

Je Wilde Toch in het Onderwijsmuseum

Thema: straatintimidatie