Heb jij ook een goed idee?

Back to the Soil

A space for women to feel

Een check-in met je zelf, je lichaam, gevoelens en emoties. Dat is vandaag de dag hoognodig in een omgeving gevuld met ruis en drukte wat ons innerlijke rust en helderheid kan overweldigen. We merken misschien dat we gespannen zijn, vastlopen in ons hoofd, dissociëren, ons laten leiden door angst en hoe ons lichaam met ons probeert te communiceren onderdrukken. Er is ruimte nodig om weer te vertragen en in verbinding te komen met ons zelf.

Back to the Soil biedt die ruimte. Bij Back to the Soil komen vrouwen samen om te pauzeren, te voelen en te gronden in het lichaam. We eren onze unieke ervaringen, delen ze en luisteren naar elkaar. In deze kwetsbaarheid werken we samen met onze emoties, in plaats van tegen ze. We ondersteunen het proces met ademhalingswerk, somatische oefeningen, beweging, creatieve uitingen en natuurlijk ons krachtige samenzijn. 

In de laatste week van elk kwartaal, we go Back to the Soil.

Wees welkom, just as you are.

´´WATER YOUR INNER SOIL´´