More Awaredrobe 

straatintimidatie

Straatintimidatie is een probleem waar veel mensen dagelijks mee te maken hebben. Onze nieuwe kledinglijn, More Awaredrobe, is geïnspireerd door de ervaringen van slachtoffers van straatintimidatie. Door hun verhalen op onze kledingstukken te drukken, willen we bewustwording creëren en het gesprek op gang brengen over dit belangrijke onderwerp.

Uit ons onderzoek bleek dat bepaalde groepen in de samenleving het vaakst te maken krijgen met straatintimidatie:

  • De LHBTIQ+ gemeenschap
  • Vrouwen
  • Mensen met een geloof

Samenwerking met Jonge Ontwerpers

Voor dit project hebben we samengewerkt met de jonge ontwerpster Resa van Doorn, derde finalist van Kunstbende 2022. Resa deelt onze passie om bewustwording te creëren rondom straatintimidatie. Samen hebben we gewerkt met verschillende kleuren, vormen en quotes om onze boodschap krachtig en duidelijk over te brengen.

De Collectie

More Awaredrobe is niet alleen een kledinglijn, maar ook een platform om te laten zien wat er op straat gebeurt en hoe we dit kunnen veranderen. Door onze kleding te dragen en de verhalen te delen, kunnen mensen bijdragen aan het gesprek en samen opkomen tegen straatintimidatie.

Doe Mee

Wij nodigen iedereen uit om deel te nemen aan onze beweging:

  • Draag onze kleding: Laat zien dat je tegen straatintimidatie bent.
  • Deel de verhalen: Verspreid de boodschap en creëer bewustwording.
  • Kom samen in actie: Samen kunnen we een verschil maken en straatintimidatie bestrijden.

Met More Awaredrobe hopen we een veilige en inclusieve samenleving te bevorderen waarin iedereen zich vrij kan voelen op straat.

Deel dit via:
diederik