Tunnels Got Talent

Talentenjacht

Jongeren plekken in Bussum zijn er niet zoveel, maar wees niet getreurd..Jongeren Projectbureau STAD Gooi heeft het voetgangers tunneltje bij het Naarden Bussum gewonnen met de “tunnelvisie” wedstrijd van de gemeente afgelopen december. Het plan is om van de tunnel een verbindende plek te maken voor het uitvoeren van ideeën van en voor jongeren. Daarbij wordt gedacht aan het draaien van films, het maken van muziek en het geven van tentoonstellingen. Om de tunnel op te pimpen worden er graffiti artiesten uitgenodigd die gezamenlijk een kunstwerk gaan maken op de muren van de tunnel.

Tunnels got talent

Wij willen graag jongeren in de omgeving alvast betrekken bij dit project en de kans geven om mee te helpen. Wij organiseerde daarom een talentendag genaamd “Tunnels got talent”. Een talenten dag waar jonge gepassioneerde graffiti artiesten, muzikanten en kunstenaars het tegen elkaar opnamen in verschillende categorieën.

Hieronder weergegeven:

–          De beste graffiti artiest – krijgt een stukje muur in de tunnel waar hij zijn werk op mag maken.

–          De beste muzikant(en) – mag bij de opening van de tunnel een optreden geven

–        De beste kunstenaar – Wint de tunnel locatie als expositie ruimte

Deel dit via:
diederik