Heb jij ook een goed idee?

Mini Masterpieces – Project Showcase

Zondag 30 juni was er in DOOR een unieke showcase van STAD Dordt. “Mini Masterpieces” presenteerde miniatuurversies van diverse jongerenprojecten van STAD Dordt. Bezoekers konden op een speelse en interactieve manier kennismaken met het werk van deze dynamische organisatie.

Initiatiefnemers Ravi en Nino, de stagiaires bij STAD Dordt, hebben deze showcase georganiseerd om het publiek op een toegankelijke manier te laten ontdekken wat STAD Dordt allemaal doet. Zo is er een clubfeest met de organisaties van Eclecta, Sidequest en Mbrace. Je kon een prijswinnende shortfilm bezichtigen met aanwezigheid van de regisseur Wissal Bouthalil, ontmoet oud Nederlands kampioen striptekenaar Bowen Smit, hij nam de bezoeker mee in zijn proces rondom het releasen van zijn strip en als klap op de vuurpijl laat de organisator van Back In-Line, Timo van Meggelen sicke trucs zien en verteld over zijn project.

Er waren alleen maar positieve vibes en het was cool om te zien hoe iedereen reageerde op de projecten. Bedankt aan iedereen die erbij was en deze avond onvergetelijk heeft gemaakt! Check hieronder de aftermovie:

Thema: STAD op de kaart
Fase: Realisatie