Vacature: HR adviseur (16 – 24 uur)

STAD is een snel groeiende maatschappelijke organisatie waar de ontwikkeling van (jonge) mensen centraal staat. STAD wilt daarom nog meer investeren in de ontwikkeling van haar team en de cultuur binnen de organisatie. Wij zijn op zoek naar een (junior) HR adviseur met eigentijdse HR skills, die STAD helpt dé jongerenorganisatie van Nederland te worden.

Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering en doorontwikkeling van het algehele HR beleid van STAD en voor het optimaliseren van de gehele ‘employee experience’ van de STAD medewerker. Deze allround HR functie behelst in eerste instantie een functie voor 16 – 24 uur per week en kan in de toekomst verder meegroeien met de organisatie. 

Wat ga je doen?
– ondersteunen directie in HR cyclus/ functioneringsbeleid 
– beheer en uitvoering van in- door en uitstroom van medewerkers (incl. administratie)
– uitvoeren en verder ontwikkelen verzuim- en verlofbeleid
– de doelen van STAD doorvertalen naar een aantrekkelijke werkomgeving, waardoor het team optimaal gaat presteren
– sfeerbeheer: vieren en delen van successen en organiseren van: jaarlijkse kampeertrip / ID donderdag / inspirerende kwartaalmeetings

Kortom; van STAD nóg meer de leukste organisatie van Nederland maken!

Profieleisen
Je kan je verplaatsen in (en hebt ervaring met) een jonge generatie medewerkers en voelt je op je plaats in een creatieve en maatschappelijke werkomgeving. Verder heb je:

– minimaal 3 – 5 jaar relevante werkervaring in allround HR taken: werving en selectie / verlof en verzuim/ HRcyclus (functioneringsbeleid) / Arbobeleid
– ervaring in het verbeteren en optimaliseren van HR processen
– actuele kennis van relevante HR-wet- en regelgeving
– ervaring in/ kennis van Human Resource Development; in kaart brengen en verbeteren van de employee experience (medewerkersreis) 
– ervaring in het opzetten van employer branding campagnes gericht op de jongeren doelgroep (geen vereiste, wel een pré)
– minimaal HBO geschoold

Wie zijn wij?
STAD (Stichting Talent And Dreams) is een snelgroeiend, eigenwijs maar super gemotiveerd jongerenprojectbureau met een team van 15 collega’s in Leiden, Alkmaar, Bussum, Delft, Utrecht, Dordrecht en Haarlem. STAD realiseert creatieve en innovatieve projecten gebaseerd op de intrinsieke motivatie van jongeren. 

Waarom werken bij STAD?
– je belandt in een groeiende organisatie met jonge ondernemende creatievelingen
– je draagt bij aan de groei en ontwikkeling van een maatschappelijke organisatie
– volop uitdaging en persoonlijke groei, naarmate de organisatie verder groeit
– salaris conform richtlijnen van de CAO Maatschappelijk Sociaal Werk (richtlijn: tussen 2500,- en 3500,- euro bruto o.b.v. 36-urige werkweek;
– de functie is vanuit alle vestigingen van STAD te vervullen

Kom jij STAD versterken? Solliciteer nu!
Mail je motivatiebrief met je CV uiterlijk voor 10 juli naar bart@stad-haarlem.nl Meer informatie over de projecten van STAD kun je vinden op www.stad-haarlem.nl. Voor vragen over deze functie kun je contact opnemen met Bart van Duin via 06-42235322.

Deel dit via: